TEMSA, 15 bininci Prestij’i banttan indirdi. Prestij SX modelinin banttan inişi tüm TEMSA çalışanlarının katılımı ile kutlandı.
Prestij üretimine 1992 yılında başlayan TEMSA, 15 bininci Prestij’in üretimini gerçekleştirerek törenle banttan indirdi. TEMSA fabrikasında düzenlenen törene TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve 1700 TEMSA çalışanı katıldı.
Prestij efsanesinin 1992 yılında başladığına dikkat çeken Dinçer Çelik, “Kullanıcısı için her zaman güçlü, yakışıklı ve havalı, yolcusu içinse konforlu, rahat ve ferah oldu Prestij… Her daim kendi segmentinin lideri ve otobüsçünün ekmek teknesi oldu. Zamana hep uyum sağladı Prestij; modernleşti, yenilendi ve gelişti. Yıllarca okul ve personel servisçilerinin, yakın mesafe taşımacıların ve turizmcilerin gözdesi oldu. Son olarak, yepyeni tasarımıyla, daha modern görünümüyle ve üstün donanımlarıyla Prestij SX ismiyle 21 Mart 2016’da Türkiye’nin beğenisine sunuldu. 2016 yılında satılan Prestij sayısı 1053 adet oldu” dedi.