2019 Ford Focus ST teknik özellikleri Ford Türkiye otostil dergisi

2019 Ford Focus ST modelini kamuflajlı olarak görüntüledik

2019 Ford Focus ST modelini kamuflajlı olarak görüntüledik

2019 Ford Focus ST modeli pist ortamında test edilirken yakalandı.

2018 Ford Focus bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. Otomobilin tanıtılmasından hemen sonra marka diğer Focus modellerinin testlerine başladı. Kameralara yakalanan Focus ST modeli yoğun kamuflaja sahip.

Ford’un her ne kadar gövde detaylarını gizlemeye çalışmış olsa da yeni Focus ST modelinde kullanılan rüzgarlığın ST Line donanımda bulunan parçadan daha büyük ve belirgin olduğu net bir şekilde görünüyor. Ayrıca otomobilde bulunan 18 inç boyutlu jantlar da dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

2019 Ford Focus ST teknik özellikleri

Yeni Focus ST modelinin teknik özellikleri ile ilgili henüz marka tarafından bir bilgi paylaşılmadı. Fakat diğer modellerinde de daha önce yer verdiği 1.5 litrelik turboşarjlı motoruna bu modelde de yer verebilir. Eğer söylentiler doğru çıkarsa Focus ST modelin kullanılacak olan bu motorun 260 HP güç üreteceği söyleniyor.

Dizel versiyonu gelebilir

Mevcut Focus ST modelinde olduğu gibi yeni Focus ST modelinde de dizel motor seçeneği yer alabilir. 2.0 litrelik hacime sahip olacak olan motor, 190 HP güç üretebilecek.

Daha büyük frenlere ve spor süspansiyon sistemine sahip olacak olan yeni Focus ST’nin hem benzinli hem dizel versiyonlarının 6 ileri manuel şanzıman ile standart olarak sunulması bekleniyor. 8 ileri otomatik şanzıman seçeneğinin ise iki motor için opsiyon seçenekleri arasında yer alma ihtimali mevcut.

2019 Ford Focus ST

2019 Ford Focus ST

2019 Ford Focus ST

2019 Ford Focus ST