Volkswagen acımadı Audi CEO’sunu kovdu

Volkswagen acımadı Audi CEO’sunu kovdu

Audi CEO'su Rupert Stadler kovuldu. Emisyon skandalı ortaya çıktığından beri adı sıklıkla telaffuz edilen CEO artık işsiz. Emisyon skandalı tepe yö

Audi CEO’su Rupert Stadler kovuldu. Emisyon skandalı ortaya çıktığından beri adı sıklıkla telaffuz edilen CEO artık işsiz.

Emisyon skandalı tepe yönetimde değişiklikler yapılmasına neden olmaya devam ediyor. Daha önce grevden alınanlar, hapse girenler varken, şirket için çok önemli bir isim olan Rupert Stadler’ın iş akdinin sonlandırılması Volkswagen’in bu konu hakkında artık şakasının olmadığını ortaya koydu.

Stadler Audi CEO’luğu görevi dışında aynı zamanda grubun yönetim kurulunda da koltuk sahibi. Bu nedenle de oldukça önemli ve etkili bir isim. Firma başta Stadler ve marka adına duyulan şüpheler, Stadler’ın tutuklanma olasılığı nedeniyle görevini yapamayacak